Soorten dakgoten

Dakgoten zijn er in allerlei soorten en materialen. Bij Dakgoten-tip bieden wij u alle typen aan en heeft u ruime keus uit materialen. Hieronder treft u een aantal veel voorkomende soorten dakgoten en hun voordelen.

Polyester dakgoot

Een dakgoot van polyester is eigentijds, modern en passend bij een strakke nieuwbouwwoning. Deze dakgoten staan bekend om hun oersterke kwaliteit, dat ze lekvrij zijn en onderhoudsarm. Daarbij is verven niet nodig, de dakgoten kunnen in elke gewenste RAL –kleur geleverd worden. Het materiaal is UV- bestendig en daardoor kleurvast.

Zinken dakgoot

De zinken dakgoot is de traditionele uitvoering van een dakgoot. Het materiaal is vorstbestendig en als de naden goed gesoldeerd zijn, heeft deze dakgoot ook een lange levensduur.

Aluminium dakgoot

De aluminium dakgoot komt steeds meer voor en wordt geleverd in gecoat aluminium. De goten zijn naadloos en hebben een lange levensduur. Daarbij zijn ze licht van gewicht maar toch erg sterk. Verdere voordelen zijn: corrosiebestendig en milieuvriendelijk. Ze kunnen oneindig vaak worden gerecycled.

Andere soorten dakgoten die tegenwoordig minder worden toegepast zijn:

  • Houten dakgoot
  • Koperen dakgoot
  • Prefab beton dakgoot

Bij Dakgoten-tip maken we de goten geheel op maat en heeft u ruime keus uit materialen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Wij zitten altijd dichtbij en we leveren snel. Onze professionals gaan vakkundig te werk tegen scherpe prijzen. U krijgt uiteraard een uitstekende garantie op uw dakgoot. Vraag daarom nu vrijblijvend een offerte aan!